Újabb hatalmas szégyen az új iOS 8.1.1.

Hozzáadva: 2014.11.20, 20:21 | Kategória: Egyéb

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Újabb iOS, újabb szégyen a patinás Apple számára. Még csak pár napja jött ki az iOS 8.1.1., máris rengeteg a gond a vele. A frissítésre a szokásos okok miatt volt szükség: lassú készülékek, gyorsan merülő akkumulátor, nincs WiFi. Ezt a történetet már számtalanszor eljátszottak a különböző frissítések során, Steve Jobs pedig valószínűleg forog a sírjában, ha mindezt látja.

Ha részletesen szét szeretnénk szedni a problémát, az iOS 8.1.1. –et leginkább a korábbi verzió WiFi problémái miatt kellett kihozni. Ez azonban olyannyira nem sikerült, hogy a frissítés nem hogy nem oldja meg a problémát, de újakat hoz magával. Az Apple hivatalos támogató fórumán százával érkeznek a bejelentések, hogy továbbra sincs WiFi, de olyanokat is találtunk, amelyek új hibákat neveznek meg. Egyes készülékek túlmelegszenek, míg más felhasználók már a Bluetooth kapcsolatukat is elveszítették.

Ami pedig az Apple felhasználók többséget illeti, úgy néz ki már a legelvetemültebbekből is kezd kiveszni a tűz: az iOS 8 a valaha volt legkevesebb bizalmat kapott frissítése az Almásoknak, soha nem volt még olyan, hogy ennyire kevesen frissítettek volna. Az AppLovin marketing társaság, mely 25 milliárd e-reklám kérelmet dolgoz fel naponta közzé tette, hogy 45 nappal az iOS 8 érkezését követően még mindig csak a frissítésre jogosult felhasználók 50% -a élt a lehetőséggel. Összehasonlításul az iOS 7 ugyanennyi idő alatt már 80% felett járt.

Akárhogy is, az Apple már dolgozik a következő iOS frissítésen, ami ígéretük szerint mindenre gyógyírt fog jelenteni. Ha a mi tanácsunkra vagytok kíváncsiak, várjátok meg a következő szériát, és annak se ugorjatok neki azonnal. 1-2 hét mindig szükséges, hogy a hibák kibukjanak egy-egy frissítés során.

iOS 8.1.1.

Címkék: ios 8 apple ios

Kommenteléshez be kell jelentkezned!