Új kiegészítők érkeznek az LG G2 -höz

Hozzáadva: 2013.08.02, 16:18 | Kategória: Egyéb

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Az LG prémium toksorozatot mutat be a hamarosan debütáló, csúcskategóriás LG G2 okostelefonjához. A tok a telefon megjelenésével egy időben lesz majd elérhető. A mutatós QuickWindow az LG folyamatosan bővülő, prémium okostelefon kiegészítő termékcsaládjának legújabb tagja, amelyben az új tok mellett headsetek és a hordozható töltők is helyet kaptak.

A QuickWindow borításán lévő „ablak” lehetővé teszi a felhasználók számára különböző információk megtekintését a fedőlap felnyitása nélkül. Egy ujjmozdulattal előhívható a QuickWindow felhasználói felület, amelyet az „ablakon” keresztül akár út közben is láthatunk. A QuickWindow tok „ablakában” megnézhetjük a pontos időt, az ébresztési riasztásokat, az időjárást, a beérkező hívásokat és üzeneteket, valamit előhívható a zenelejátszó is.

„Az LG legújabb, prémium minőségű kiegészítője praktikus és stílusos megoldást kínál az okostelefon védelmére, amely legtöbb ügyfelünk számára kétség kívül fontos – fogalmazott Dr. Jong-seok Park, az LG Electronics Mobile Communications Company elnök-vezérigazgatója. – Az okostelefonok tervezése során a formatervezőink fejében rendszerint él egy kép arról, hogy az adott modellekhez milyen tok illik, ezért sokat jelent számukra, hogy ezúttal megoszthatják a felhasználókkal az általuk megálmodott, tökéletes kiegészítőt.”

Az LG G2 modellhez tervezett QuickWindow tok a következő hét színben lesz elérhető: fekete, fehér, rózsaszín, lila, kék, mentazöld és sárga. A tokok az LG G2 bevezetésével egy időben jelennek meg a piacon.

LG G2 quick window

Címkék: lg g2 lg

Kommenteléshez be kell jelentkezned!