Samsung Galaxy S4 és Note 3 Android KitKat frissítés már januárban?

Hozzáadva: 2013.11.24, 11:17 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Íme az első kiszivárgott lista a Samsung Android 4.4 KitKat frissítések ütemezéséről, amely nagy valószínűséggel jelzi előre, hogy a Samsung Galaxy S4 és Note 3 frissítése akár már januárban megérkezhet a tulajdonosok nagy örömére. Kár, hogy karácsonyig már nem győzték a srácok a Samsung –nál.

Természetesen nem csak az aktuális év csúcsmodelljei vannak beütemezve a legújabb Android 4.4 frissítésére, hanem az előző év zászlóshajói is. Így bár picivel később, de a Samsung Galaxy S3 és Galaxy Note 2 is meg fogja kapni az új KitKat -et. Előreláthatóan ez március-április környékén lesz esedékes

Az Android 4.4 KitKat tovább fogja fejleszteni a felhasználói élményt a Project Svelte –nek köszönhetően, amely a már korábbról jól ismert Project Butter utódja. Ennek köszönhetően hasonlóan nagy ugrást feltételezünk a kezelői felület finomodásában és gyorsulásában, mint a Project Butter érkezésekor. Tovább fog fejlődni a multitasking és a RAM menedzsment is, valamint biztosak vagyunk benne, hogy a TouchWiz felhasználói felületére is ki fognak találni megannyi saját fejlesztést a Samsung –nál.

A fent leírtak egyelőre nincsenek hivatalos szinten megerősítve, így mindenki kezelje fenntartásokkal, ugyanakkor úgy gondoljuk, hogy abszolút reális ütemezésről számol be a forrás. Lássuk beválik-e?!

Samsung KitKat44 update

Címkék: android 4.4 kitkat samsung galaxy s4 samsung galaxy note 3 android 4.4

Kommenteléshez be kell jelentkezned!