Megvannak az első Samsung Galaxy S4 zoom árak

Hozzáadva: 2013.06.18, 19:53 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

A Samsung Galaxy S4 zoom nagyjából egy hete került bejelentésre, és egyes viszonteladók már meg is nyitották az előrendeléseket a készülékre. Ebből pedig megtudtuk, hogy a legújabb kamerafon induló ára 499 euró, ami jelenlegi árfolyamon átszámolva 146 000 Ft –nak felel meg. Az árcédula elég borsora sikeredett, elég ha figyelembe vesszük, hogy mindössze a speciális kamerának köszönhető a magas ár. A telefon önmagában egy középkategóriás darab, mely a mi véleményünk szerint alig többért, mint ezen összeg feléért kelne el a piacokon.

Az előrendelés elsőként a német Cyberport viszonteladói hálózatán nyílt meg, így várhatóan egyéb webáruházakban is hamarosan fel fog tűnni a készülék.

A Samsung Galaxy S4 zoom egyébként egy kiváló készülék, mely közepes műszaki paramétereket vonultat fel, azonban az okostelefonok világában szokatlan a dizájn, és 10x –es optikai zoom –mal, valamint 16 MP –es érzékelővel szerelt kamerát kapott. A telefon kicsit úgy néz ki, mintha egy telefon hátára nőtt volna egy kompakt fényképezőgép, amit valljuk be, szokni kell. A készülék tehát egyvelege egy kompakt fényképezőgépnek, valamint egy 4.3” –os kijelzővel szerelt telefonnak.

Akit részletesebben érdekel a Samsung Galaxy S4 zoom, érdemes követni ezt a linket, ha pedig pusztán a műszaki adatokra vagytok kíváncsiak, azokat ezen a linken éritek el.

Samsung Galaxy S4 zoom

Címkék: samsung galaxy s4 zoom galaxy s4 zoom samsung galaxy s samsung

Kommenteléshez be kell jelentkezned!