Logitech PowerShell kontroller iOS 7 –hez

Hozzáadva: 2013.11.20, 21:02 | Kategória: Egyéb

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Az iOS 7 megjelenésének egyik újdonsága éppen a kontrollerek támogatása volt. Most pedig megérkezett a Logitech PowerShell gamepad, mely az iEszközök játékélményét még magasabb szintre emeli. A Logitech azonban nem az első a gyártók között, aki kiadta kiegészítőjét az almás márka eszközeihez, hiszen a MOGA Ace Power egészen pontosan egy nappal előbb, azaz tegnap jelent meg.

A Logitech PowerShell pontosan azt nyújtja, amit a felhasználó elvár tőle: végre tökéletes, és megfelelően precíz irányítás valósítható meg kedvenc telefonunk játékai közben. A gamepad jobb felén kontrollerektől megszokott négygombos elrendezés köszön vissza, míg a bal oldalon találhatók az irányítószervek. A Logitech PowerShell két felső sarkán egy-egy nagy gumírozott gomb található. A kiegészítő, valamint telefonunk áramellátását egy 1500 mAh teljesítményű akkumulátor segíti, szélessége 200 mm, magassága 63 mm, 21 mm vastag és összesen 120 g –ot nyom.

A Logitech PowerShell egyelőre csak a felső kategóriás készülékekkel kompatibilis, így az iPhone 5 –tel, iPhone 5s –el és az iPod touch –al (5. generációval). Ebből adódik, hogy a műanyag iPhone 5c nem támogatott. Természetesen az iOS7 operációs rendszer is feltétele a működésnek. A Logitech PowerShell ergonomikus kialakításának hála a hosszú játékok alkalmával sem nehezednek el végtagjaink, valamint elérhető marad a készülék minden funkciója, még fényképezni és telefonálni is zavartalanul tudunk.

A Logitech PowerShell egyelőre előrendelés szintjén érhető el a megszállottak számára, ára pedig 99.99 USD, azaz jelenlegi árfolyamon átszámolva nagyjából 22 000 Ft.

Logitech PowerShell

Címkék: ios 7 iphone apple logitech logitech powershell

Kommenteléshez be kell jelentkezned!