Kiszivárgott képeken a szuper prémium Samsung Galaxy S5 Prime

Hozzáadva: 2014.11.23, 16:09 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Lenyűgöző képek kerültek fel az internetre, melyeken egy szuper prémium Samsung Galaxy telefon látható, minden bizonnyal a Galaxy F, avagy a Galaxy S5 Prime. Erről már hónapokkal ezelőtt, sőt már a tavalyi év vége felé is hallhattunk pletyka szinten, azonban akkor még nem igazán volt a pletykán kívül egyéb a kezünkben. Most azonban az @evleaks –nek hála egy render került fel az internetre, melyről már első látásra is megállapítható, hogy nem egy plasztik-alkotásról van szó. A telefon hátlapja a prémium kategóriás elektronikai eszközökből már ismert, finoman megmunkált alumínium, a kijelzője pedig állítólag a világ legmagasabb felbontását fogja felvonultatni a maga 2560×1,440 pixelével. Amennyire tudni lehet, a Samsung ezzel kíván válaszolni az LG G3 hihetetlenül magas felbontású kijelzőjére.

Azt, hogy a Samsung egy újabb sorozatot fog-e bevezetni a Samsung, ezzel teremtve meg egy még magasabb minőséget képviselő „F” termékvonalat a kínálatában, egyelőre nem lehet tudni. Mivel a Samsung éppen a hetekben jelentette be, hogy a teljes termék portfólióját egyszerűsíteni kívánja (ember a talpán, aki eddig el tudott menni a sok-sok típuson), ezért mi nem tartjuk valószínűnek a teljesen új Galaxy F szériát. Egyelőre az tűnik valószínűbbnek, hogy az új csúcs Samsung a Galaxy S5 Prime nevet fogja viselni.

Mivel a fent leírtak egyelőre semmilyen hivatalos szerv által nem lettek megerősítve, mindenki kezelje az információkat fenntartásokkal. Mi is ezt tesszük.

Samsung Galaxy S5 Prime

Címkék: samsung galaxy s5 prime samsung galaxy s5 galaxy s5 samsung

Kommenteléshez be kell jelentkezned!