Jöhet az Apple dömping!

Hozzáadva: 2014.11.26, 09:55 | Kategória: Egyéb

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Előrejelzések szerint az Apple akár 71.5 millió iPhone –t is értékesíthet az utolsó negyedévben, majd jöhet egy árleszállítás az iPhone 5C és iPhone 4S modellekre. Ez az előrejelzés a már sok Apple eseményt, termékbemutatót és termékkonfigurációt helyesen előrelátó Ming-Chi Kuo –tól jött a napokban. Emberünk a KGI Securities gazdasági elemzője, aki korábban szinte napra pontosan meg tudta mondani, mikor jelenik meg az iPhone 5, és mit fog rejteni a csomagolás.

Az ünnepi időszakban az Apple eladásai az ezt megelőző időszakhoz képest nagyjából 82% -kal növekednek minden évben. Ebből idén előreláthatóan 60% -ot az új iPhone 6 fog kitenni, az iPhone 6 Plus azonban ellátási gondok miatt nem fog szárnyalni.

De miért jó számunkra, tisztában lenni ezekkel a számokkal? Azért, mert ezekből tudni lehet, hogy ha jön az uborkaszezon – értsd alatta az ünnepeket követő időszakot, amikor mindenkinek üres a zsebe -, akkor valamilyen akció kell ahhoz, hogy az eladásokat egy bizonyos szinten lehessen tartani. Ebből pedig az következik, hogy a kifutó, illetve alacsonyabb szintre kategorizált termékek ára csökkenhet. Jelen esetben ezek az iPhone 5C és a már igencsak öregecskének mondható iPhone 4S.

Bízzunk benne, hogy emberünknek újfent igaza lesz, és legyen ez útmutatás azok számára, akik vásárolni szeretnének, hiszen súlyos ezreket lehet némi türelemmel megtakarítani.

Apple Christmas

Címkék: iphone 6 iphone apple iphone 6 plus

Kommenteléshez be kell jelentkezned!