HTC One Android 5.0 frissítés már a napokban

Hozzáadva: 2014.11.19, 19:43 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

A HTC One –ra már meg kellett volna érkezzen a legújabb Android 5.0, ezen a héten azonban már valóban ide kell érjen. A hír nem mástól, mint a HTC elnökétől érkezett. Mo Versi a Twitteren tette közzé, hogy a HTC One, mint a vállalat zászlóshajója az okostelefonok piacán már pénteken megkaphatja a legújabb Android 5.0 Lollipop –ot. Természetesen ezúttal sem örülhet mindenki, ugyanis egyelőre csak a Google Play Edition HTC One frissítése van láthatáron, a nem GPE HTC One tulajoknak várniuk kell. Pontosan mennyit, azt jelen pillanatban nem lehet tudni, viszont az előzetesek szerint ez 90 napon belül meg kell essen.

A frissítésnek már a múlt hét környékén meg kellett volna érkeznie, azonban, amint azt a HTC vezér elmondta, előre nem látható problémák és bugok nehezítették a fejlesztők dolgát, mely végeredményben a határidő csúszását vonta magával. Bízzunk benne, hogy ezúttal minden rendben lesz. A letöltés OTA kellene megjelenjen az ilyen GPE HTC One készülékek tulajdonosainál, bár ezeket az információkat nemzetközi vizekről gyűjtjük, a magyar szolgáltatók valószínűleg némi késéssel fognak reagálni, ahogyan azt már megszokhattuk.

Párhuzamosan fellebbentek a hírek, hogy a kicsi HTC One, a HTC One mini és mini 2 is megkaphatja az Android 5.0 –t, azonban ezen modellekhez még sem időpont, sem pontosabb adatok nem állnak rendelkezésre. Az biztos, hogy semmiképp sem előzhetik meg a csúcsmodellt.

HTC One Android 5.0

Címkék: htc one htc android 5.0

Kommenteléshez be kell jelentkezned!