Érkezik a Sony Xperia P, Xperia go és Xperia E Android 4.1.2 frissítése…

Hozzáadva: 2013.05.02, 21:34 | Kategória: Egyéb

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

A Sony hivatalos blogján adta közre, hogy a Sony Xperia P, Xperia go és Xperia E Android 4.1.2 frissítése már megindult, és fázisokban ugyan, de hamarosan letölthető lesz minden felhasználó számára.

A frissítéssel a tulajdonosok hosszabb akkumulátor élettartamot kapnak a Sony Stamina módjának köszönhetően. Ez az alkalmazás teljesen személyre szabható, és úgy igyekszik spórolni a „milliamperekkel”, hogy amint a kijelző kikapcsolásra kerül, azonnal leállítja a háttérben futó programokat. A képernyő aktiválását követően azonnal újraindítja azokat, így az un. háttérfogyasztás a minimumra csökkenthető, végeredményben pedig hosszabb akkumulátor élettartamot tesz lehetővé.

Megújulnak a Sony saját média alkalmazásai, mint a WALKMAN, Album és Filmek, melyek még pozitívabb felhasználói élményt nyújtanak majd. Az ikonok ezentúl sokkal egyszerűbben rendezhetőek az oldalakon, illetve könnyen mappákba csoportosíthatóak, valamint új keresőpanel is rendelkezésre fog állni. Természetesen az Android 4.1.2 magával hozza a Google Now adta előnyöket is, így a jövőben már a Sony Xperia P, Xperia go és Xperia E tulajok is kiaknázhatják az alkalmazásban rejlő lehetőségeket.

A szomorúbb része a mai hírnek, hogy az Xperia S, Xperia SL, Xperia ion és acro S csak egy következő frissítési hullámban fogják megkapni az Android 4.1.2 –t. Ez bár rossz hír, most már legalább hivatalos, és nem kell a pletykákra hagyatkoznunk. Ezek a készülékek legjobb esetben is csak május végén, Magyarországon pedig jó eséllyel csak június környékén fogják megkapni az új operációs rendszert.

Ennyi mára, de természetesen amint új hírekkel tudunk szolgálni, azonnal közöljük veletek.

Sony Android 4.1.2 frissítés

Címkék: sony xperia s sony xperia sl sony xperia e sony xperia acro s sony xperia go android 4.1.2 frissítés

Kommenteléshez be kell jelentkezned!