Érkezik a Samsung Galaxy Note 4 olcsó riválisa

Hozzáadva: 2014.11.25, 20:36 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

A Huawei elszántan terjeszkedik és a Honor 6 Plus révén egy kiemelkedő ár/érték arányú telefonnal rukkol elő, így konkurálva a Samsung Galaxy Note 4 –nek. A Huawei Honor 6 Plus 5.5” nagyságú Full HD TFT kijelzővel fog érkezni a nemzetközi piacokra, mely 1920 x 1080 pixel felbontást fog produkálni. A fablet kimagasló teljesítményét egy nyolcmagos processzor fogja biztosítani, mely mellé az új Androidok által igényelt 3 GB RAM memória fog párosulni. A Huawei Honor 6 Plus két verzióban, 16- illetve 32 GB –os belső fizikai tárhellyel érkezik, melyet természetesen tovább lehet majd bővíteni microSD kártya segítségével, melynek maximális kapacitása 64 GB lehet.

Némi üröm a nagy örömben, hogy a telefonon alapállapotban csak az Android 4.4 KitKat operációs rendszer fog futni, tehát az induláskor még nem kapja meg a legújabb Android 5.0 Lollipop –ot.

Az előzetes hírek szerint a Huawei Honor 6 Plus két elsődleges kamerával lesz szerelve, mely többek között lehetővé teszi a 3D videók és képek készítését is. Nagy kijelzője ellenére rendkívül vékony csomagolást kap, mely a maga 7.9 mm –ével igen modern dizájnt tesz lehetővé. A méretéhez képest előrejelzett 165 g –os tömege pedig egyáltalán nem mondható soknak.

Ezekkel a paraméterekkel a Huawei Honor 6 Plus mindenképp remek alternatíva lehet azok számára, akik nem kívánják megfizetni a méregdrága Samsung Galaxy S Note 4 –et, de szeretnének kimagasló teljesítményt, és szép nagy kijelzőt tudni a zsebükben.

A Huawei Honor 6 Plus előreláthatóan már december 16 –án megkezdi pályafutását a kínai piacon, onnantól pedig már nem kell sok, hogy meginduljon a forgalmazás Európában is.

A fent leírtak egyelőre nem hivatalos forrásból származó információk, ezért kezeljéétek némi fenntartással. Viszont eddig szinte mindig bejöttek az előrejelzéseink, úgyhogy bizakodjunk együtt.

Huawei Honor 6 Plus

Címkék: huawei honor 6 plus huawei honor 6 huawei honor huawei samsung galaxy note

Kommenteléshez be kell jelentkezned!