Előzetes információk a FIFA 14-ről

Hozzáadva: 2013.08.15, 17:32 | Kategória: Egyéb

Szerző: gamer   | Forrás

Habár az újítások többsége ugyan csak finomhangolásnak tekinthető, de a FIFA 14 játék rajongói bizonyára így is nagyon örülnek majd annak, hogy kedvelt sorozatuk szebb küllemmel, valamint tökéletesített tartalommal és még több lehetőséggel érkezik.

A FIFA 14 – akárcsak az elmúlt évadokban mindig – a fizikával kapcsolatban hozza a legtöbb változást, így a hozzá kapcsolódó rendszerek minden korábbinál realisztikusabbá varázsolják majd a meccseket. A fizikai tulajdonságok fejlődését észrevehetjük a passzok pontosságán, de a labda elrúgásánál is, amire ezúttal számtalan, a valóságban is létező külső tényező gyakorol majd hatást, a rúgás erősségétől, a játékos tulajdonságán át a szélirányig bezárólag.

Ezáltal a passzrendszert sokkal pontosabbnak ítélhetjük majd meg a FIFA 14-ben, de egy új lehetőségnek is teret adott a forradalmasított technológia, lévén lehetőségünk lesz a labda fedezésére, amit ezúttal már külön opcióként és nem automatizálva kivitelezhetünk a meccsek során. Ennek köszönhetően ismét sokkal valószerűbb helyzeteket idézhetünk elő a pályákon, hiszen úgy védhetjük majd a labdát az ellenfél játékosaitól, mint a valóságban, az adott focista lelassításával ugyanis sokkal közelebb tudjuk majd tartani hozzá a labdát és a különböző cselek bevetésével könnyebben el is tudjuk juttatni azt az ellenfél hálójába.

A FIFA 14-ben természetesen ezúttal is fejlődött a mesterséges intelligencia, ami főleg a védekezések alkalmával jut nagy szerephez, de az emberfogás, a helyezkedés vagy a cselek kivitelezése is sokkal realisztikusabban került megvalósításra, így a védők például már automatikusan is megakadályozhatják az ellenfél játékosát a gólhelyzet kialakításában. A mesterséges intelligencia mellett olyan apróságokat is módosítottak a fejlesztők, minthogy ezúttal már bármelyik irányban azonnal elkezdhetünk rohanni a labda után, de a jól bejáratott opciók is továbbgondolásra kerültek.

Ennek köszönhetően ismét visszatér az Ultimate Team lehetősége, amelyben kártyák segítségével ismét összeállíthatjuk a világ legjobb focicsapatát, de kiemelhetnénk a multiplayer finomhangolását is, amihez ezúttal már a technikai hátteret is biztosítják a fejlesztők, így nem várhatók fennakadások. Megnyugodhatnak tehát a FIFA 14 rajongói, az Electronic Arts idén is a lehető legrealisztikusabb futballélménnyel kecsegtet majd számukra, méghozzá rengeteg apró fejlesztés és finomhangolás társaságában!

Fifa 14

Címkék: fifa 2014

Kommenteléshez be kell jelentkezned!