Az LG Optimus G Andriod 4.1.2 frissítéssel érkezik további 50 országba

Hozzáadva: 2013.01.23, 12:00 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

Az LG Optimus G tavaly augusztusban lett bemutatva, máig pedig mindössze az USA-ban, Kanadában, Koreában és Japánban volt elérhető. Az LG most bejelentette, hogy további 50 országban teszi elérhetővé a készüléket. Arról, hogy ezek az országok pontosan melyikek, és mikor kerül a boltok polcaira egyelőre nincs hivatalos információ, azonban Szingapúrban már január végén megindul a forgalmazás.

Az LG Optimus G tavaly augusztusban még igen nagy számnak számított, ma már azonban nem sok újat tud felvonultatni. Az Optimus G 4.7” méretű WXGA 1280x768 pixel felbontású, True HD IPS kijelzővel van szerelve, mely mellé 1.5GHz –es Qualcomm Snapdragon S4 pro négymagos processzor és 2 GB RAM memória párosul. Ez bőséges teljesítmény az Android 4.1.2 futtatásához. Nem elírás az operációs rendszer, az LG egyúttal az Android 4.1.2 frissítést is bejelentett, így a jelenleg forgalomban levő készülékek frissíthetőek lesznek, az újonnan piacra kerülő LG Optimus G készülékek pedig ezentúl már alapból a frissített Android 4.1.2-t kapják. Az Optimus G egyébként 32GB belső tárhellyel rendelkezik, és 4G LTE adatátvitelt is támogat.

Az LG nagyon fontosnak tartja az LTE támogatását, hiszen azon piacokon, ahol ez a szolgáltatás elérhető rohamosan növekszik azon felhasználók száma, akik ki is kívánják használni a villámgyors internet adta lehetőségeket.

Az Android 4.1.2 a belőle fakadó minden újítást hozni fogja az LG Optimus G-re, így lesz továbbfejlesztett billentyűzet, a Project Butter –nek köszönhetően gyorsebb és finomabb navigáció a menüben, Google Now, továbbfejlesztett emlékeztető panel és még sok más újdonság, amit a már frissített készülékekből oly jól ismerünk.

Bár az LG hanyatlásnak indulni látszott 2012-ben, ez a meglepő bejelentés a további 50 országban való elérhetőségről, valamint, hogy egyből a frissített Android 4.1.2-vel dobják piacra mindenképpen egy jó irányt vetít előre 2013-ban.

LG Optimus G

Címkék: lg optimus g android 4.1.2 frissítés android 4.1.2 frissítés lg optimus g

Kommenteléshez be kell jelentkezned!