Akár Te is nyerhetsz egy Samsung Galaxy S4 -et!

Hozzáadva: 2013.07.03, 19:27 | Kategória: Egyéb

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

A Samsung pénteken Asphalt 7 bajnokságra várja a játék szerelemeseit, akik a Cinema City Allee mozivásznain versenghetnek egymással a Samsung Galaxy S4 készülékek segítségével.

Íme az eseményhez tartozó hivatalos Samsung sajtóközlemény:

"A Samsung elkötelezett híve annak, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt és érdekes tartalmakat nyújtson felhasználóinak, ezért már a Galaxy S4 megjelenésekor bejelentette, hogy stratégiai megállapodást írt alá olyan prémium játék fejlesztőkkel és kiadókkal, mint a Gameloft, az Electronic Arts vagy a Glu.

A vállalat most egy különleges Asphalt 7 bajnokságra hívja a játék és a telefon szerelmeseit. Bárki versenybe szállhat a 2013. július 5-én, pénteken, 10:00 órától 13:30-ig tartó selejtezőkben az Allee Bevásárlóközpontban található Samsung Experience Store márkaboltban. A selejtezőkön az adott pálya adott autójával teljesített köridők számítanak, egy versenyző pedig akár többször is próbálkozhat, amennyiben az érdeklődők száma engedi. A selejtezők során a 8 legjobb köridőt futó játékos már a Cinema City Allee mozitermeiben a nagy vásznon mérkőzhet meg egyidőben egymással 14:00 és 15:00 óra között. A két legjobb játékos pedig 15:30-tól játssza a döntőt egymás ellen."

A végső összecsapás győztesének jutalma egy Samsung Galaxy S4 okostelefon.

Az érdeklődők 15:00 és 15:30 között a celebfutam keretében szurkolhatnak az idén ősszel is újrainduló X-faktor korábbi győzteseinek: Vastag Csabának, Kocsis Tibornak és Oláh Gergőnek.

Asphalt 7

Címkék: samsung galaxy s4 galaxy s4 samsung

Kommenteléshez be kell jelentkezned!