41 millió érv, ami a Nokia (EOS) mellett szól?

Hozzáadva: 2013.06.19, 20:29 | Kategória: Mobil

Szerző: Gábor Cseri   | Forrás

A Nokia nagyméretű bemutatóra készül július 11 –én, és rögtön 41 millió érvet emleget, ami a gyártó, és nagy valószínűséggel a Nokia EOS mellett szól. A mai napon ugyanis értesítést küldött ki a finn gyártó a nemzetközi sajtónak, melyen pontosan a következő szlogen szerepel: „41 millió ok. Csatlakozz hozzánk a conversations.nokia.com blogon.”

Ez a felhívás szoros kapcsolatban áll a korábban sajtó részére kiküldött meghívókkal, melyben nagy valószínűséggel a Nokia EOS bemutatójára invitálta a nagyérdeműt, mégpedig egyenesen New York –ba. A fent említett weboldalon egy rövid cikk található, melyben a látogatókat kommentelésre bíztatják. Azt, hogy ezzel csak a hírverés a cél, vagy esetleg valami egyéb meglepetésre is lehet számítani, egyelőre nem lehet tudni. A szlogenben szereplő „41 millió” szinte biztosan a Nokia EOS kamerájának felbontására utal, hiszen ez az, amire az összes Nokia-, és Windows Phone 8 rajongó áhítozik. A világ legjobb kamerájával szerelt okostelefonra vár mindenki.

Ha a fenti okfejtés igaznak bizonyul, akkor a Windows Phone 8 is frissítést kell hozzon az eseményig, hiszen ekkora felbontású kamerákat emeddig nem támogatott a Microsoft operációs rendszere.

A Nokia EOS kilétét a jelek szerint nem igazán titkolja a finn gyártó, nagyban hasonlít a helyzet a Samsung új készülékeinek érkezésére, ugyanis az ő szokásuk, hogy képekkel és egyéb pletykákkal árasztják el a világhálót, csupán a hírverés kedvéért. Ha Nokia EOS képekre, vagy egy a kameráját mutató videóra vagy kíváncsi, feltétlenül klikkelj erre a linkre.

Nokia EOS

Címkék: nokia eos nokia

Kommenteléshez be kell jelentkezned!